boraboras slapi sandale genti plaja

BoraBoraS

slapi
Termeni si conditiiwww.boraboras.ro este proprietatea Silpa S.R.L. cu sediul social in Jilava, jud. Ilfov.

Folosirea, incluzand vizitarea, inregistrarea si cumpararea produselor de pe wwwboraboras.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor astfel cum sunt detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

  • www.boraboras.ro prin care se efectueaza comert online doar pe teritoriul Romaniei;
  • "vanzator” : SILPA SRL ;
  •  “cumparator”/”client”: persoana fizica sau juridica ce comanda si/sau achizitioneaza produse prin intermediul magazinului virtual www.boraboras.ro;
  •  “oferta”: produsele disponibile oferite spre vanzare intr-o anumita perioada si la un anumit pret unitar;
  •  “produs”: bunurile materiale/obiectele oferite spre vanzare;
  •  “pret”: pretul la care sunt vandute produsele catre cumparator; pretul afisat este pretul unitar pentru fiecare produs oferit spre vanzare si contine TVA;
  • “comanda”: ordinul de cumparare dat de client vanzatorului, ordin prin care clientul solicita cumpararea produselor selectate conform caracteristicilor prezentate pe site si la pretul afisat, conform conditiilor de livrare prezentate pe site, comanda continand toate elementele solicitate de vanzator pentru emiterea facturi, livrare si contact;
  • “continut”: fotografiile digitale, imaginile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.boraboras.ro
  • “Newsletter”: mijloc de informare periodica prin diverse medii de comunicare asupra produselor si/sau reducerilor, campaniilor sau orice alta informare cu  privire la actiunile/activitatile desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Termenii si conditiile, astfel cum sunt redate in prezenta sectiune, reglementeaza relatiile contractuale dintre vanzator si client si sunt parte integranta din acesta, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

Relatiile contractuale iau nastere numai dupa confirmarea comenzii de catre vanzator, fiecare comanda generand o relatie contractuala distincta de cele anterioare si/sau viitoare.

Prin plasarea unei comenzi, clientul confirma ca a luat la cunostinta, ca a inteles si ca a acceptat conditiile vanzarii in termenii si conditiile afisate pe site-ul www.boraboras.ro. Vanzatorul va confirma primirea comenzii printr-un e-mail la adresa de e-mail indicata de catre cumparator. Relatiile contractuale sunt supuse normelor legale din Romania.

Limba contractului: limba romana.

Persoane care pot contracta

Pot cumpara toti cei carora nu le este interzis prin lege.

 

Informatii despre produse

Toate informatiile publicate pe site sunt prezentari succinte, putand contine inadvertente privind unele specificatii ori pot contine erori de operare, vanzatorul facand eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din site-u www.boraboras.ro.  Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite in functie de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se acceseaza site-ul www.boraboras.ro

 

Confirmare primire comanda

Dupa plasarea unei comenzi, vanzatorul va transmite, la adresa de e-mail indicata in comanda, un e-mail de confirmare a receptionarii comenzii.

 

Confirmare comanda

In termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii, vanzatorul transmite clientului, la adresa de e-mail indicata in comanda, un e-mail de confirmare a comenzii care va contine un sumar al comenzii, factura.

Totodata, inainte de confirmarea comenzii, vanzatorul poate contacta clientul telefonic si/sau prin e-mail in vederea verificarii corectitudinii comenzii plasate si/sau datelor furnizate de client.

 

Declinarea responsabilitatii

 

In cazul in care unele caracteristici ale produsului (descriere, pret etc.) au fost gresit afisate si livrarea nu s-a efectuat inca, www.boraboras.ro va anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si va solicita clientului sa confirme comanda in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data la care a fost informat asupra erorii. Comanda se va anula in cazul in care nu este confirmata de catre client conform noilor caracteristici sau daca acesta refuza sa cumpere produsul conform noilor caracteristici.

 

Plata produselor

Plata produselor se poate face cu numerar achitat curierului, la livrare, sau online.

 

Livrare

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicata de cumparator in comanda. Produsele sunt livrate, exclusiv pe teritoriul Romaniei, prin firma de curierat rapid, in 3 - 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

 

Costurile livrarii

Expedierea comenzii se face pe cheltuiala cumparatorului.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre cumparator si vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de la sediul vanzatorului.

 

Dispozitii finale

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

 
INFORMATII RELATII CLIENTI RETELE SOCIALE

Despre noi

Livrari

Termeni si conditii

Colectii

Contact

Consultanta

Sitemap

Parteneri

Facebook

Youtube

Google +

Twitter