boraboras slapi sandale genti plaja

Platforme BoraBoraS

VEZI COLECTIA DE PLATFORME 2015 AICI
slapi
Colectia de platforme BoraBoras 2015Platformele BoraBoras sunt produse dintr-un material care se numeste ECORUB.
Ecorub – un material special creat in laboratoarele din Italia pentru industria incaltamintei, cu caracteristici deosebite – protejeaza mediul inconjurator, avand excelente proprietati mecanice si fizice.


Este rezultatul unor ani de cercetari obtinandu se o rezistenta ridicata la flexari, temperaturi joase si inalte, rezistenta in timp, material reciclabil, material usor.


Ecorub, un polimer cu performante tehnice excelente, care fata de alte materiale din aceasta categorie, respecta mediul inconjurator si nu dauneaza sanatatii in contact cu pielea, asa cum o fac alte materiale.

Platforme BoraBoraS - Produs eco friendly

Unicitatea platformelor BoraBoraS.
Am hotarat ca pe langa materialul de foarte buna calitate sa adaugam un design in asa fel incat fiecare pereche de platforme si sandale sa fie unica, de aceea pentru aceasta colectie 2015 nu veti gasi 2 perechi de platforme identice. Ne confruntam de multe ori cu faptul ca vedem articole pe care le purtam si la alte persoane. De aceea aceasta colectie va ofera ocazia de a fi unici. Deasemeni, aveti posibilitatea sa va personalizati platformele de plaja, comandand in combinatia de culori pe care o doriti.


Ne-am gandit la 2 variante – varianta economica la care baretele sunt simple si varianta “comod dar sofisticat” cu barete “imbracate” care se poate adapta si la iesirile in oras. Avem ca prioritate confortul clientului nostru si pentru prima data, interactionam cu dvs pentru a va oferi un produs care sa va reflecte personalitatea.

Am creat, in afara de optiunea alegerii combinatiei de culori, un spatiu in care va puteti exprima sugestiile si la care veti primi raspuns. Orice sugestie pe care o vom adopta va crea un model care va purta numele dvs.

INFORMATII RELATII CLIENTI RETELE SOCIALE

Despre noi

Livrari

Termeni si conditii

Colectii

Contact

Consultanta

Sitemap

Parteneri

Facebook

Youtube

Google +

Twitter