boraboras slapi sandale genti plaja

Slapi BoraBoraS personalizati

comanda aici
VEZI COLECTIA DE SLAPI 2015 AICI
papuci plaja
Colectia de slapi BoraBoras 2015Slapii BoraBoras sunt produsi dintr un material care se numeste ECORUB.
Ecorub – un material special creat in laboratoarele din Italia pentru industria incaltamintei, cu caracteristici deosebite – protejeaza mediul inconjurator, excelente proprietati mecanice si fizice.


Este rezultatul unor ani de cercetari obtinandu se o rezistenta ridicata la flexari, temperaturi joase si inalte, rezistenta in timp, material reciclabil, material usor.


Ecorub, un polimer cu performante tehnice excelente, care fata de alte materiale din aceasta categorie, respecta mediul inconjurator si nu dauneaza sanatatii in contact cu pielea, asa cum o fac alte materiale.

Slapi BoraBoraS - Produs eco friendly

Unicitatea slapilor BoraBoraS.
Am hotarat ca pe langa materialul de foarte buna calitate sa adaugam un design in asa fel incat fiecare pereche de slapi sa fie unica, de aceea pentru aceasta colectie 2015 nu veti gasi 2 perechi identice. Ne confruntam de multe ori cu faptul ca vedem articole pe care le purtam si la alte persoane. De aceea aceasta colectie va ofera ocazia de a fi unici. Deasemeni, aveti posibilitatea sa va personalizati papucii de plaja comandandu-i in combinatia de culori pe care o doriti.


Ne-am gandit la 2 variante – varianta economica la care baretele sunt simple si varianta “comod dar sofisticat” cu barete “imbracate” care se poate adapta si la iesirile in oras. Avem ca prioritate confortul clientului nostru si pentru prima data, interactionam cu dvs pentru a va oferi un produs care sa va reflecte personalitatea.

Am creat, in afara de optiunea alegerii combinatiei de culori, un spatiu in care va puteti exprima sugestiile si la care veti primi raspuns. Orice sugestie pe care o vom adopta va crea un model de slapi care va purta numele dvs.

INFORMATII RELATII CLIENTI RETELE SOCIALE

Despre noi

Livrari

Termeni si conditii

Colectii

Contact

Consultanta

Sitemap

Parteneri

Facebook

Youtube

Google +

Twitter